Veckans ord

Amen, amen säger jag er: Den som tror på mig skall utföra de gärningar som jag gör, och större än dessa skall han göra, ty jag går till Fadern. Joh 14:12
scriptkoder.com

tisdag 2 januari 2024

Antisemitismen skenar i FN - Svenska staten ger 400 miljoner i skattemedel till FN:s terrorstödjande organisation; UNRWA

FN blir alltmer en symbol för den globala förvirringen och ondskan. Vi ser hur människornas samhällssystem och skenbara ordning faller samman på nationsnivå och globalt. De ogudaktigas förvirring omfattar små och stora och blir alltmer uppenbar i den tilltagande orättfärdighet man uppvisar. FN:s generalsekreterare, Guterres, ser mellan fingrarna med Rysslands och andra länders brott mot FN:s stadgar men är högst aktiv i sitt fördömande av Israel, ett demokratiskt land som försvarar sig mot ett av modern historias mest omfattande terrorangrepp.

2022, d v s innan terrorattacken, hade FN 15 fördömanden av Israel. Att jämföras med ett fördömande av Iran, ett av Syrien och ett av Nordkorea. Hundratals fördömanden av Israel har skett de senaste åren, aldrig har den extremt korrupta och förtryckande palestinska myndigheten fördömts av FN. (https://www.youtube.com/shorts/cqrdQ3z5h_Y)

FN-organisationen UNRWA har länge kritiserats för att stödja antisemitism och islamisk terrorverksamhet och t o m för att vara en grogrund för terrorism. UNRWA figurerar nu ofta i nyhetsflödet där "etablerade medier" använder uppgifter från den terrorstödjande gruppen. UNRWA firade också Hamas terrorangrepp på Israel.

Samtidigt ger Sverige fortsatt betydande bistånd till denna terrorstödjande organisation, trots insikter om dess verksamhet och kritiken mot FN-organisationen. Hela 400 miljoner av de svenska skattebetalarnas surt förvärvade slantar ska ges till UNRWA. Detta trots uppmaningar från bl.a. UN Watch att finansiärer bör se över sina donationer.

Det är tveksamt om regeringens stöd klarar en juridisk prövning givet att finansiering av terrorverksamhet är förbjuden i lag. 

UN Watch skriver i sin rapport; As we have noted in previous reports, UNRWA has been a breeding ground for Palestinian terrorists from its early days.

Översatt: Som vi har noterat i tidigare rapporter har UNRWA varit en grogrund för palestinska terrorister från dess tidiga dagar.

Källor: https://unwatch.org/wp-content/uploads/2023/12/Hate-Starts-Here-2023-Report-UNRWA.pdf

https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2023/12/sverige-justerar-bistandet-till-unrwa/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar