Veckans ord

Amen, amen säger jag er: Den som tror på mig skall utföra de gärningar som jag gör, och större än dessa skall han göra, ty jag går till Fadern. Joh 14:12
scriptkoder.com

söndag 28 januari 2024

UNRWA, FN:s "hjälporganisation för Palestinaflyktingar" inblandat i terrorattacken mot Israel

USA och flera andra länder drar nu in sina bistånd till FN:s terrororganisation UNRWA efter att det framkommit att ett tiotal anställda på UNRWA deltog i terrorattacken mot Israel.

Bloggen skrev 2:a januari om den långa och väldokumenterade historiken angående UNRWA:s terrorstödjande verksamhet och det faktum att Sverige i december beslutade att bistå UNRWA med hela 400 miljoner kronor av skattebetalarnas pengar. Samtidigt som stora svenska utbetalningar sker till dödlig terrorverksamhet skriker svenska vården efter mer pengar och svenska liv hotas av medveten underfinansiering.

Detta ska läggas till de många miljarder som pumpats in under många år, inte bara till UNRWA utan också till Hamas som styrt Gaza, från  en mängd västländer. Det är en mycket allvarlig misshantering av finansiella medel när skattebetalare i Väst finansierar blodiga terrorattacker.

Sverige har inte likt andra länder dragit in sitt bistånd till terrororganisationen. Istället är kommentaren att man "tar väldigt allvarligt på uppgifterna".

https://www.dn.se/varlden/forssell-om-bistandet-till-unrwa-tar-valdigt-allvarligt-pa-uppgifterna/

Som nämnts tidigare är UNRWA:s och Hamas sedan länge kända agendor och verksamheter inga nyheter för västerländska ledare och det väcker en mängd frågor om varför man medvetet har bistått dessa antisemitiska och dödliga terrorverksamheter med skattebetalarnas pengar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar