Veckans ord

Amen, amen säger jag er: Den som tror på mig skall utföra de gärningar som jag gör, och större än dessa skall han göra, ty jag går till Fadern. Joh 14:12
scriptkoder.com

måndag 27 november 2023

Islamofobi - hur de gudlösas begrepp saknar verklighetsbaserad grund

   Psykologin använder begreppet "fobi" för att känneteckna den irrationella rädslan för något. Utifrån historisk kunskap, verkligheten och psykologins kunskap om begreppet fobi, kan vi alltså inte använda begreppet islamofobi på samma grunder som vi inte använder begreppet nazifobi. Profan rädsla eller de kristnas motarbetande och avslöjande av Islam eller nazismen kan aldrig bli fobisk, den är alltid rationell och grundad i verklighet och kunskap om Islams lära, mål och praktik. Den är alltid nyttig och god, såsom all kamp mot ondska och lögn, våld och mord, är god.

"Religionsfrihet", som de gudlösa använder i sin kunskaps- och verklighetsförvirring, är heller inte avsett att legitimera och tillåta våld, hot och förtryck, vilket Västvärldens politiker och skenintellektuella idag ägnar sig åt och som gör deras händer blodbesudlade.

Vi behöver be att den gudlösa makten tas bort av Gud i politik, media, affärsliv och all makt och att Gud i enlighet med hans löften och befallning om vår tillika bön för rättfärdig maktutövning också kommer att göra det och helt förstöra Satans konstruktioner så att evangeliet får spridas i fred och att Guds ord och sanningen om Jesus Kristus må ha framgång, oss alla till frälsning, nåd, frid och härlighet och åt Gud äran och tacksägelsen. Amen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar