Veckans ord

Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig. Jag ger dem evigt liv, och de skall aldrig någonsin gå förlorade, och ingen skall rycka dem ur min hand. Joh 10:27-28
scriptkoder.com

måndag 19 november 2018

Släcker man lampan blir det mörkt, del 1; humanismens slutsumma


Det här är en stor nyhet för världen och den sekulära humanismens företrädare.

Det som man menar är ljus, upplysning i form av vetenskap och humanistiska värderingar, är i själva verket mörker. Inte alltför förvånande, med tanke på utvecklingen, är humanismen på frammarsch i Sverige. Och attacken står främst mot den kristna tron, d v s mot Herren Jesus Kristus.

Så låt oss granska resultaten av humanismen och deras hyllade vetenskap och utveckling:

Allt effektivare sätt att slakta medmänniskor i massor. Världen har aldrig sett så effektiva vapen som idag. T o m ett konventionellt storskaligt krig, alltså utan kärnvapen, skulle medföra förluster i människoliv som skulle få andra världskriget att framstå som en söndagsutflykt i jämförelse.
Krigsvetenskap, och det en humanist skulle kalla utveckling, har dessutom introducerat krig med robotar med skrämmande effektivitet och dödlighet.

Den ekonomiska utvecklingen har medfört extrema ekonomiska orättvisor och har materialiserat samhälle och människor. Marknadssamhället har globaliserats och rör sig metodiskt dit där de billigaste slavarna finns att köpa och använder sin ökade rörlighet till att utpressa stater och folk.
Konsumtionssamhället har gjort medborgarna till tanklösa konsumister som lever för sina inkomster och sin konsumtion vilket gör människor sjuka, desillusionerade, deprimerade och konforma. Klyftorna ökar kraftigt samtidigt som en extremt rik finanselit äger och profiterar på jordens resurser och på konsumenterna som arbetar i deras fabriker och system.

Konsumtionssamhället har i sin tur medfört att hälften av planetens djurarter har utrotats, havs- och vattenmiljön är på väg att förstöras, utsläpp av farliga ämnen i luft och vatten skadar och dödar djur och människor, höga utsläpp av koldioxid höjer jordens temperatur och medför extrema väderfenomen som hotar hela regioner och deras livsvillkor. Detta enligt vetenskapens egna.
Människor har blivit alltmer egoistiska och penningkära som en följd av den ökade materialismen, och egenkärleken går hand i hand med den ökande laglösheten.

Den tekniska utveckling som humanismen hyllar går mot ett post-orwellianskt kontroll- och övervakningssamhälle som eliminerar den individuella frihet som humanismen dyrkar och gör människor till kontrollerade och styrda djur och slavar. Kina, Indien, USA och andra har redan stora och omfattande högteknologiska program aktiverade för att åstadkomma detta.
Det kontantlösa samhället är snart här tror experter vilket ytterligare kommer öka kontrollen av människor och begränsa deras ekonomiska handlingsfrihet.

Agrar vetenskap har ökat skördarna tillfälligt men samtidigt utarmat jordbruksmarken och dödat det mikrobiella livet i jorden. De flesta jordar idag kan inte odlas utan kraftiga insatser med ensidigt konstgödsel och giftbesprutning. Näringsämnena finns i den naturliga jorden och när de försvinner blir också grödorna som tar upp näringen från jorden allt näringsfattigare.

Kemisk vetenskap och "utveckling" har medfört nya kemiska sammansättningar som senare visat sig skadliga, farliga och dödliga. Runt 88 000 kemiska ämnen är oreglerade med okända konsekvenser. PFAS och C8 m fl liknande kemikalier är bevisat högtoxikologiska men tillåts av myndigheterna p g a den finansiella elitens enorma vinster på dessa ämnen.

Medicinsk vetenskap kan i viss mån lindra eller få ner dödlighet men summan är sannolikt ändå negativ inräknat hur många fler sjukdomar som man skapat och hur många människor vetenskapen dödar.
Detta plåster stoppar bara en del av det ökande blodflödet och är inte så positiv som man framställer det i ljuset av den humanistiska summan.

Under skenet av demokrati och mänskliga rättigheter begår man själva antingen brott mot dessa eller blundar för dom när det passar, och det man kallar demokrati har gått från nyliberalism till oligarki och anarkokapitalism. I den amerikanska senaten är majoriteten av senatorerna mutade av s k Big Corp. I Sverige belönas politiker som tjänat de allra rikaste med höga välbetalda uppdrag i storföretag eller företagsorganisationer. Svängdörrarna mellan den ekonomiska och den politiska makten blir allt fler och syns i de allt tätare rapporterna om korruption, också i Sverige.
Det enda demokratiska i den humanistiska demokratin är att människor själva får välja sina diktatorer och avnjuta teatern som en verklighetsflykt i den strutsaktiga profana förnekelsen.

Genom att ändra ordet "ofött barn" till "foster" avlivar man bildligt och bokstavligt det ofödda barnet och därmed dess mänskliga rättigheter som gör att man kan rättfärdiga slakten på tiotals miljoner ofödda barn bara i Sverige. Rätten till en fri sexualitet och det man kallar jämställdhet sker på bekostnad av ett blodbad som saknar motstycke i människans historia.

Pornografi och fri sexualitet är idag så utbrett och accepterat att man t o m gör konventionella filmer med avancerade akter och nakenhet. Överallt, på TV, i film, tidningar och på nätet möts människor av gudlös sexualitet.
Unga människors oskuld utplånas systematiskt och medvetet och gör dom till sexuella djur, med dramatisk ökning av oönskade graviditeter, sexuellt överförda sjukdomar, våldtäkter, sodomi, övergrepp på barn och andra vedervärdigheter som en direkt följd av samhällets humanistiska sexualisering. På bara tio år har det sexuella våldet ökat med över 350% och har ett rekordår i år.
Och sexualiseringen av samhället blir allt grövre och gränserna för det acceptabla flyttas successivt fram.

Humanism är inget annat än människan i sin allra största brist på självinsikt. Men inte ens strutsen kan hålla huvudet i den förgiftade sanden.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar