Veckans ord

Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig. Jag ger dem evigt liv, och de skall aldrig någonsin gå förlorade, och ingen skall rycka dem ur min hand. Joh 10:27-28
scriptkoder.com

torsdag 15 november 2018

Kallelse till bön och fasta för landet - nytt stort ultraliberalt block under utveckling



Den Jezebelitiska ultraliberalismen har listigt snidats fram och blivit uppenbar i dagarna. Nu går också Löfvén ut och lyfter fram den ultraliberala elitens nya drottning, Lööf. S går nu alltså ultraliberalerna till mötes och det kan innebära att S liberaliseras ytterligare framöver, vi får se.

Splittringen av Alliansen är genomförd av C och L. Splittringen är medveten för att samla de ultraliberala krafterna som är betydligt större än de konservativa.
F d Fp:s namnbyte till Liberalerna är alltså ingen slump. Det är en väl anpassad strategi för att tillsammans med C ena de liberala partierna (C, L, S och Mp) och driva en liberal utveckling med aktivt eller, mer troligt, passivt stöd av V som förklarats vara ett ytterlighetsparti tillsammans med SD, av Lööf.

Ingenjören är tveklöst den superintelligenta och listiga Annie Lööf som spelar allianskortet med ena handen samtidigt som hon förhandlar med "motståndarna" med andra handen.
Kanske den listigaste politikern vi sett i Sverige och eventuellt den farligaste, bredvid Carl Bildt och några andra figurer (båda är f.ö. medlemmar i den odemokratiska globalist- och elitorganisationen Trilateral Commission).

Med list har man alltså under lång tid planerat sin kupp mot de övriga Allianspartierna (M och Kd) för att nu slå igen fällan. Det är tydligt att både M och Kd överraskats av den ultraliberala kuppen. Men vi vet hur det går med de som gillrar fällor. Det finns en som inte kan överlistas.

Fyra år med en ultraliberal konstellation kan bli katastrofal för landet. Lööfs idéer är kända; 30 miljoner flyktingar, tillåta månggifte, fri invandring och andra huvudlösa idéer vars dårskap också kan hittas bl a inom Mp som stödjer C öppet. Även V och L har vanvettiga idéer och föreställningar.

Lööfs idéer har direkt ursprung från avgrunden. Månggifte är direkt emot den kristna läran.
30 miljoner flyktingar, som Lööf vill ha, varav en klar majoritet skulle vara muslimer skulle förvandla Sverige till ett muslimskt land med troligt islamisk-politiskt styre.
Flera ultraliberala partier är också för sexualliberalisering, feminism och HBTQ- och genuspropaganda. Allt emot Guds Ord och ordning.


Ultraliberalerna är dessa i ordning: C, L, Mp, V, S (S mer liberala än ultraliberala)

De konservativa är dessa i ordning: SD, Kd, M

Mandatfördelningen är för ultraliberalerna: 195 mandat

Mandatfördelningen är för de konservativa: 154 mandat


Det nya politiska landskapet handlar alltså om liberalism mot konservatism, också i Sverige Det är inte längre höger mot vänster utan nu ställs en mer djupgående fråga till mänskligheten.
Min tro är på Jesus Kristus och den ende Sanne Guden, som inte förändras, vars ord står fast från evighet till evighet.

Vi har i grunden två sorters liberalism, den ena är nyliberalism som handlar om en fri och oreglerad marknad som innebär att de rikaste ska få göra vad de vill utan att staten lägger sig i eller med lagar begränsar vad de får och inte får göra. Nyliberalismen idag börjar att gränsa mot vad som kallas anarkokapitalism. Här har Sverige tagit en ledande roll globalt med extrem privatisering och förflyttning av skattekapital till privata vinstinstressen, från behövande till ickebehövande.

Den andra sortens liberalism är värdeliberalism som handlar om att värdegrunder ska liberaliseras.
Det som är goda värden idag kan vara på agendan att slopa imorgon. Värdegrunden är att värderingar är något som är föränderligt över tid och sammanhang, alltså ingen fast punkt. Värdeliberalismen är alltså aldrig klar förrän den kollapsar under sin egen tyngd.
Toleransen för andras sätt att leva, oavsett hur detta sätt att leva ser ut, gör att den egna traditionen, normer och lagar urholkas och löses upp och man får en värdeliberal anarki som slutar i kaos.
Ett kaos som gynnar de krafter som vill förslava mänskligheten och koppla sitt grepp om den.
Även här ligger Sverige i framkant ur ett globalt perspektiv.

Det ultraliberala blockets fördelning i liberala kategorier:

Nyliberala partier är följande i ordning: C, L, S och Mp. V är emot nyliberalism.

Värdeliberala partier är följande i ordning: C, Mp, L, V och S.

Det konservativa blockets fördelning i dito kategorier:

Nyliberala partier: M, Kd, SD (SD påstår sig vara socialkonservativt men har ändå stött ex vis privatiseringar och vinster i välfärden, vilket gör dom nyliberala i praktiken)

Värdeliberala partier: M (M har i vissa frågor visat sig liberala trots att de i grunden och traditionellt är konservativa så de får stå kvar här tills motsatsen bevisats)

SD och Kd är tydligt värdekonservativa och de enda tydliga alternativen i den kategorin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar